Menuak etxez etxe banatzen dituen enpresa bat gara. Online denda bat gara. Banaketa propioa dugu zenbait tokitan, Gasteizen adibidez; estatuko beste hainbat lekutan banaketa-enpresa batzuekin lankidetzan aritzen gara.
Plater guztiak artisau eran prestatzen ditugu, kantitate txikietan, zaporea eta kalitatea ez galtzeko.
Nafarroako ipar-mendebaldeko herri txiki batean prestatzen ditugu, Arbizun, hain zuzen ere.
Gure menuen txantiloian ikus dezakezunez, gure plater gehienak bertako plater tradizionalak dira.
Arrainei dagokienez, bakailaoa, legatza, txipiroia eta zapoa baino ez ditugu prestatzen. Haragi gorriei dagokienez, txahala eta txerria, eta zuriei dagokienez, oilaskoa, untxia eta indioilarra.
Platerek gatz gutxi daramate, espeziak nahiago ditugulako, hala nola curcuma, kuminoa, iltzea, piperrautsa...
Ez, guk ez diogu janariari inolako kontserbagarririk botatzen.
Platerek gehiago iraun dezaten, produktuak denbora laburrean prestatzen ditugu, gero tenperatura jaitsi eta termozigilatu egiten ditugu modu aseptikoan, oxigenoa partzialki hustuz.
Platerak prestatu ondoren, oso azkar hoztu eta hutsean ontziratzen ditugu, beren propietate guztiak gorde ditzaten.
0 eta 6 gradu bitarteko hotz-katean edukitzen ditugu uneoro, entregatu arte.
Plater bakoitzaren etiketan adierazita dago. Entregatzen denetik gutxienez 13 egunekoa izango da beti.
Beti hozkailuan, jasotzen dituzun une beretik. 0 eta 6 graduren artean.
Kutxajaneko platerek 800 eta 950 gramo artean pisatzen dute, lehena eta bigarrena batuta.
Etxez etxeko menuek, berriz, 450 eta 500 gramo artean, plateraren arabera.
Mikrouhin-labean berotzea da erosoena, 2-3 minutuz, plater motaren arabera. Maria bainuan ere berotu ditzakezu, edo labean, zartaginean...
Ez dago arazorik. Erretiluak arazorik gabe izoztu daitezke. Plater batzuk hobeto izozten dira, adibidez, lekaleak, gisatuak... Hala ere, eskaerak maizago egitea gomendatzen dugu, eta, platera izoztea soilik edozein arrazoirengatik iraungitze-dataren barruan kontsumitu behar ez bada.
Erabiltzaile gisa alta eman, entrega-eguna edo egunak aukeratu eta zure platerak orgatxoari gehitu besterik ez duzu egin behar.
Eskaerak entregatu baino 2 lanegun lehenago baliozkotzen dira.
Etxez etxeko entregak Gasteizen:
KUTXAJAN:
Ez, behar dituzun menuak eska ditzakezu. Gasteizko etxez etxeko banaketan, bolumenaren arabera, prezioa alda daiteke, baina behar dituzun menuen kopurua eska dezakezu, behar duzun denboran.
Ez dago gutxieneko eskaerarik, ezta bertan jarraitzeko betebeharrik ere.
Bai, eskaera entregatu baino 48 lanordu lehenago arte. Zure erabiltzaile-eremura sartu eta Nire eskaerak atalean nahi dituzun aldaketak egin ahal izango dituzu. Nahi baduzu, mezu elektroniko bat bidali ahal izango diguzu (pedidos@comoenmicasa.es). Posta erabiltzaile-fitxan erregistratutakoa izango da.
Hamabost egunean behin kobratuko dizugu, aukeratutako plateren arabera. Zenbatekoa zure erabiltzaile-fitxan eman duzun kontu-zenbakitik deskontatuko zaizu.
Kutxajan Espainiako estatu osoan. Etxez etxeko banaketa, momentuz, Gasteizen eta Arabako herri batzuetan egiten dugu.
Araban eta Bizkaiko zati batean, banatzaile propioek egiten dute. Bai furgonetak, bai jantziak behar bezala identifikatuta daude gure irudi korporatiboarekin.
Estatuko gainerako lekuetan SEUR FRIO zerbitzuarekin egiten dugu lan.
Banaketa bezperan egiten da
Kutxajanen kasuan, bidalketa prezioaren barnean dago (80,90 €). Etxez etxeko janarian, berriz, eskatzen duzun menu kopuruaren araberakoa izango da. Hiru eskaera edo gehiago eskatzen badituzu, prezioan sartuta dago (8,8 €). Gutxiago eskatzen badituzu, banaketa bakoitzaren kostua 3,20 euro izango dira.
Gasteizen, banaketa goizez egiten da. Lehenengo egunean, banatzaileak hurrengo entregetarako gutxi gorabeherako ordutegia adieraziko dizu.
KUTXAJAN eskaerak asteazken, ostegun eta ostiraletan entregatzen dira, eta hotzean garraiatu behar direnez, goizeko 09:30etik 13:30era.
Aldez aurretik adierazi beharko diguzu nola jokatu eskura eman ezin badizugu. Bizilagun bati eman diezaiokegu, gertuko merkatariren bati...